Žike Valjarevića bb, Vrnjačka Banja

Nekoliko reči o našoj kompaniji

Našu kompaniju ćemo najbolje predstaviti svojim dosadašnjim uspešnim projektima. Tako da ćemo u nastavku navesti naše ostale komplekse rekreativno-ugostiteljskih centara.

Banja Ždrelo

Banja Ždrelo nalazi se u Istočnoj Srbiji u podnožju Homoljskih planina, u dolini reke Mlave. Slobodno možemo reći da je Banja Ždrelo banja novih generacija i svojim jedinstvenim izgledom polako dobija titulu lidera među banjama u našoj zemlji a i šire.

Raspolaže otvorenim i zatvorenim bazenima, aqua parkom sa toplom vodom, velnes centrom, sa ponudom ručnih masaža stručnih lica, lekovitim blatom u letnjem periodu, slanom vodom, đakuzi kadama, saunama… Poseduje takođe hotelski smeštaj od 75 smeštajnih jedinica, kapaciteta do 150 ležaja, restoran nacionalne kuhinje, svečanu Royal salu i još puno drugih sadržaja.

Detaljnije na sajtu: www.ruczdrelo.rs

Soko Terme

Na samo 300 m od centra Soko Banje, u naselju poznatijem kao “Limun banja”, svoja vrata otvorio je hotel i wellness centar sagrađen u grčko-rimskom stilu. Svojim izgledom vraća kroz vekove i pokazuje kako se nekada uživalo na dvoru. Elegantno i moderno opremljene superior sobe obećavaju opuštajuće momente i odmor sa puno komfora. Svaka soba je sa kupatilom (TWC, fen), LCD TV, mini barom, sefom, telefonom i Wi-Fi internetom.

Detaljnije na sajtu: www.sokoterme.net

Palanački bazeni

Ozren terme

Vrnjačke terme 2020 © - web design by TeachR