Skip to content
Zatvoreni termalni bazen hotela Vrnjačke Terme
Zatvoreni termalni bazen hotela Vrnjačke Terme
Zatvoreni termalni bazen hotela Vrnjačke Terme
Zatvoreni termalni bazen hotela Vrnjačke Terme
Zatvoreni termalni bazen hotela Vrnjačke Terme
Zatvoreni termalni bazen hotela Vrnjačke Terme
Zatvoreni termalni bazen hotela Vrnjačke Terme
Zatvoreni termalni bazen hotela Vrnjačke Terme

Termalni bazeni i Aqua park

Zašto su dobri

TERMALNI BAZENI

Termalna voda u komplesku Vrnjačke Terme izvire iz lekovitih termalnih izvora. Ova voda je bogata mineralima i toplija je od obične vode sa česme, jer se u unutrašnjosti Zemlje zagreva od blizine vulkanske magme i lave. Termalne vode izviru na velikoj dubini i uz put sakupljaju minerale sa raznih vrsta stena, pa zato ta voda blagotvorno deluje na kožu i pogodna je za lečenje raznih bolesti.

Čega sve ima u

Termalnim
vodama

Osim što su termalne vode bogate mineralima, one su i bakteriološki čiste i pogodne za iritiranu, bolesnu kožu. Umiruju upaljenu i iritiranu kožu kod alergija, opekotina od Sunca. Termalnu vodu mogu koristiti sve generacije tokom cele godine.

Postoje tople termalne vode preko 20 stepeni i hladne termalne vode. Mineralnom vodom se smatra voda koja sadrđi više od jednog grama rastvorenih minerala na jedan litar, uglavnom natrijuma, magnezijuma, kalcijuma, joda, hlora, gvožđa i dr.

5 bazena i 2 tobogana

Zašto Vrnjačke Terme

Zato što najtoplije izvore termalne vode ima Vrnjačka Banja, ne samo u Srbiji nego u celoj Evropi. U našim bazenima temperatura vode je konstantno od 32℃ do 36℃, kako u zatvorenim, tako i u otvorenim bazenima. Raspolažemo sa 5 unutrašnjih bazena sa 2 tobogana i 3 otvorena bazena (za rekreaciju, plivanje, sa masažerima, sa 2 tobogana, dečiji).

5 zatvorenih i
3 otvorena bazena
(u letnjem periodu)

SVLAČIONICE ZA
SVAKOG POSETIOCA

TERMALNA
MINERALNA
VODA

TUŠ
KABINE

Dnevno kupanje
radnim danima 1200 RSD
vikendom, praznikom i tokom dečijeg raspusta 1500 RSD

VELIKI BROJ LEŽALJKI

Cena karte za dnevno kupanje za odrasle radnim danima je 1200 RSD. Vikendom (subota i nedelja),  praznikom  i tokom dečijeg raspusta je 1500 RSD i podrazumeva korišćenje 8 bazena (5 zatvorenih i 3 otvorena u letnjem periodu).

Doplata za korišćenje Wellness centra (parno kupatilo, sauna, slana soba…) je 300 RSD. Cena dnevne karte za decu do 7 godina svim danima je 800 RSD. Jedna karta podrazumeva jedan ulaz u Aqua zonu i Wellness centar.

Navedene cene se odnose na eksterne goste hotela. Eksterni korisnici nose svoje peškire, papuče i bade mantile. Najam peškira se naplaćuje 500 RSD. Korišćenje ležaljki se ne naplaćuje.

Noćno kupanje je svakog dana od 21h do 00h. Cena karte za odrasle osobe je 800 RSD, a za decu do 7 godina 400 RSD.

Grupna karta za 10+ gostiju je 800 RSD. Za grupe kupača obavezna je najava 1 dan unapred Aqua zoni na broj 036 515 0300.

Trodnevna karta važi samo za odrasle i iznosi 3000 RSD po osobi radnim danima, a 3600 RSD po osobi vikendom. 

Meštani (odrasli i deca do 7 godina) ostvaruju 50% popusta na cenu karte za dnevno kupanje.

Ostavite brige iza sebe i uživajte

FOTO GALERIJA

Pogledajte galeriju fotografija i uverite se u naš kvalitet.

Rezervacija smeštaja

Radno vreme Aqua i Wellness zone

10:00 - 19:00​

Popust 20% za rezervacije smeštaja, u terminima jula i avgusta meseca. Akcija se odnosi na sve rezervacije napravljene do 31.05.2024.godine.