Skip to content
Sadržaji hotela

VRNJAČKE TERME

Proslave

Venčanja, rođendani, godišnjice, promocije ili poslovni jubileji, uvek ima razloga za slavlje, zato svakom događaju pristupamo kao jedinstvenom, personalizovanom projektu.

Proslave 2

Lobi bar

U okviru lobi prostora hotela „Vrnjačke Terme“ nalazi se bar sa velikom ponudom alkoholnih i bezalkoholnih pića. Idealno mesto za opuštanje, poslovne sastanke ili početak novog dana uz jutarnju kafu i novine.

Restoran

U restoranu hotela „Vrnjačke Terme“ pronaći ćete veliki izbor domaćih i inostranih specijaliteta, spremljenih od najboljih i najsvežijih namirnica.

Degustacija vina

Svake subote od 21h na raspolaganju vam je degustacija vina Vinarije Milojević uz savršen miks sireva, suvog voća i orašastih plodova.

Predsednički apartman

Prostrani, luksuzni „Predsednički apartman“ sa pogledom na banju je idealno mesto kako za poslovne susrete tako i potpuno opušteni odmor u toku cele godine. Uživajte uz gratis MOET piće dobrodošlice, i korišćenje Aqua zone i Wellness centra tokom boravka.

Kongresna sala

Svoje poslovne susrete poput prezentacija, seminara, promocija i sličnih dešavanja možete organizovati u kongresnoj sali hotela “Vrnjačke Terme“. Kapacitet sale 1 je do 40 mesta, kapacitet sale 2 je do 250 mesta. Pored konferencijskog prostora, možete koristiti flip čart, platno, projektor, računar, TV, Internet, ozvučenje…

Teretana

U okviru hotela „Vrnjačke terme“ nalazi se i potpuno opremljena teretana u kojoj su gostima na raspolaganju najsavremenije sprave za vežbanje.

Za sve goste hotela na raspolaganju su GRATIS  usluge fitness instruktorke ponedeljkom, sredom i petkom u terminu 13-18h .

Vinarija

Vrata „Vinarije Milojević“ širom su otvorena za sve goste i prave hedoniste, koji žele da upoznaju čari autentičnog ambijenta i uživaju u degustaciji vina, koja nose pečat porodične tradicije.

Bankomat

U hotelu je svim gostima i posetiocima dostupan i bankomat koji omogućava podizanje gotovog novca bez odlaska u banku.

Elektro-vozila

Na prakingu hotela je svim gostima dostupan elektro-punjač za punjenje baterija u vozilima na električni pogon. 

Transfer

Prilagođavajući se potrebama naših gostiju, pružamo uslugu aerodromskog transfera u Srbiji.

Obezbeđujemo prevoz od i do aerodroma Nikola Tesla i  Konstantin Veliki.

Transferi su mogući tokom celog dana i prilagođeni su Vašim letovima.

Gradnja

Ukoliko želite svoj apartman u Vrnjačkoj Banji pogledajte naš katalog apartmana koji su vam dostupni  za kupovinu i kontaktirajte naš sektor GRADNJE.

Rezervacija smeštaja

Radno vreme Aqua i Wellness zone

10:00 - 19:00​

Popust 20% za rezervacije smeštaja, u terminima jula i avgusta meseca. Akcija se odnosi na sve rezervacije napravljene do 31.05.2024.godine.